تماس با آموزشکده مهارت و کارآفرینی : 33664172-031    فاکس : 33660209-031
۱۳:۰۱ چهارشنبه ۱۴۰۱/۰۷/۰۶
Language : FA |
خانه / اخبار دانشکده مهارت و کارآفرینی / مدارس سما از پیشتازان مدرسه داری در شهرستان خمینی شهر

مدارس سما از پیشتازان مدرسه داری در شهرستان خمینی شهر

معاون مدیریت توسعه و منابع دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر از مدارس و دانشکده سما خمینی شهر بازدید کرد.

در این بازدید دکتر ساعدی گفت:  با توجه به امکانات و تجهیزات موجود، مدارس سما خمینی شهراز پشتازان مدرسه داری محسوب می شوند و می توان از تجارب و توانایی های آن در مدارس سمای دیگر مراکز نیز استفاده کرد.

در ادامه رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما خمینی شهر گفت: با توجه به کمبود فضای فیزیکی و با برنا مه ریزی های صورت گرفته و پیگیر ی های مداوم و تلاش شبانه روزی،  ، از ابتدای سال تحصیلی جدید مدارس پسرانه  بصورت مجتمع در سه طبقه مجزا و با فضایی بیش از ۴ هزار متر مربع مستقر شدند.  و مدارس دخترانه نیز به تفکیک مقاطع تحصیلی جداگانه و بصورت متمرکز و مجتمع اداره می شوند.

محمدی ادامه داد: گسترش فضای فیزیکی مدارس سما خمینی شهر و اقدامات انجام گرفته،

باعث رشد ۳۰ درصدی ثبت نام و افزایش آمار دانش آموزی مدارس در سال تحصیلی جدید گردید.

رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما خمینی شهر  افزود:  با هماهنگی و رایزنی های انجام شده با اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان و سیر مراحل قانونی پیرو برنامه راهبردی سازمان سما مبنی بر توسعه مدارس سما تا سال ۱۴۰۰، مجوز هنرستان دخترانه برای سال تحصیلی ۹۹-۹۸ از وزارت آموزش و پرورش گرفته شد واین هنرستان با ۱۵ نفر دانش آموز فعالیت خود را آغاز نمود.

همچنین ببینید

حضور همکاران و دانش آموزان سمایی در مزار شهدای گمنام دانشگاه

صبح روز یکشنبه مورخ یوم الله ۱۲ بهمن ۱۳۹۹، همزمان با سالروز ورود تاریخی حضرت …